Великотърновски университет
bg
cn
en
Меню

Откриване на фотоизложба "Зимен Китай" във В.Търново

Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба Откриване на фотоизложба

Институт "Конфуций" във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" има удоволствието да Ви покани на откриването на  фотоизложба "Зимен Китай" на 25 февруари от 16:00 ч. в Mall Велико Търново.

В културната програма ще се насладите на изпълнения на съвременни и традиционни китайски песни и танци, както и демонстрация на бойни изкуства. Заповядайте и на работилниците за китайски занаяти и изкуства от 11:30 - 15:30 ч., където Ви очакват плетене на китайски възли, изрязване на фигури от хартия, калиграфия, чаена церемония и много други забавления!